Kohti parempaa oloa

Tervetuloa fysioterapiaan! Meiltä myös lymfaterapiaa ja hermoratahierontaa

Järvenpään Fysioterapia Oy:n tarjoama fysioterapia toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan lähtökohdista. Palveluihimme kuuluu myös lymfaterapia, hieronta sekä hermoratahieronta  .  

Palvelut

Fysioterapia
Fysioterapia perustuu terveyden, liikkumisen ja toimintakyvyn edellytysten tuntemiseen ja parhaaseen saatavilla olevaan tietoon. Fysioterapiassa arvioidaan kuntoutujan terveyttä, liikkumista, toimintakykyä ja toimintarajoitteita. Arvioinnin perusteella laaditaan fysioterapiasuunnitelma. Fysioterapian menetelminä ovat terapeuttinen harjoittelu, ohjaus ja neuvonta, manuaalinen ja fysikaalinen terapia sekä apuvälinepalvelut.  
 

Raija Kyhälä

Fysioterapeutti Raija Kyhälä:

Yhä useammat henkilöt kysyvät mahdollisuutta saada hoitoa kotona. Teemme mielellämme kotikäyntejä. Ota asia puheeksi ajanvarauksen yhteydessä niin selvitämme, soveltuuko kotihoito juuri teidän tapauksessanne.
Fysioterapeuttinen tutkimus ja neuvonta
Yksilöllinen fysioterapia
Fysikaaliset hoidot

Lymfaterapia
Lymfaterapia on käsin suoritettua, kevyttä, pumppaavaa ja miellyttävän tuntuista hoitoa, jolla tehostetaan imunesteen virtaamista ja siten turvotuksen poistumista. Hoitoon voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman.

Hieronta
Hieronta on pehmytkudos käsittelyä, joka rentouttaa lihaksia ja lieventää jännitystiloja.

Hermoratahieronta
Hermoratahieronnan tarkoitus on elvyttää kehon elintoimintoja, auttaa ravinteiden imeytymistä, tasapainottaa hormonitoimintaa ja puhdistaa kehoa. Hoito helpottaa kipu- ja jännitystiloja ja sen vaikutus on rauhoittava ja virkistävä. Hierontaan voit tulla ilman lääkärin lähetettä.

Tarja Karppinen

Fysioterapeutti Tarja Karppinen:Hyvänlaatuinen asentohuimaus on yleisin tasapainohäiriöiden syy. Fysioterapeutin ohjaamalla asentoharjoitteella voit saada helpotusta oireisiin.Harjoitteilla fysioterapeutti ohjaa asiakasta parantamaan kehon hallintaa.

Marina Aure

Fysioterapeutti Marina Aure:Samassa asennossa pitkään jatkuva toimistotyö altistaa helposti niska- ja hartiaseudun lihasten kipeytymiseen. Fysikaalisen hoidon yhteydessä keskustelemme mm. työergonomiasta ja taukoliikunnasta.